Donald Trump

Sex-anklager: Pludselig førte Trump sin hånd op under nederdelen

Yderligere to kvinder stod fredag frem med påstande om, at den republikanske præsidentkandidat, Donald Trump, har krænket dem seksuelt.

Flere kvinder står frem og beskylder Republikanernes præsidentkandidat for seksuelle overgreb. Præsident kandidat Donald Tump afviser.

En af kvinderne, Summer Zervos, deltog i 2006 i tv-showet "The Apprentice" (på dansk "Hyret eller Fyret", red.), hvor deltagerne konkurrerer om en ledende stilling i Donald Trumps firma.

Han rørte min vagina gennem mit undertøj

Kristin Anderson

Fredag fortalte hun på et pressemøde, hvordan hun året efter kontaktede Trump vedrørende et job på et golf-resort, som han ejer.

De to mødtes for at diskutere jobbet, og ifølge Zervos kyssede Trump hende og bad hende om at lægge sig ned på en seng sammen med ham.

- Så bad han mig om at sætte mig ved siden af ham. Det gjorde jeg. Han tog fat i min skulder og begyndte at kysse mig meget aggressivt og lagde sin hånd på mit bryst, siger Summer Zervos.

Blev befamlet i skridtet

I et interview med The Washington Post fortæller en anden kvinde, Kristin Anderson, at Donald Trump uden varsel befamlede hende på en natklub i New York i 1990'erne.

Ifølge Andersen sad hun i en sofa og talte med en ven, da Trump pludselig førte sin hånd op under hendes nederdel og strøg hendes lår og befølte hende i skridtet.

- Han rørte min vagina gennem mit undertøj - der er ingen tvivl, fortæller hun og tilføjer, at hun aldrig havde mødt Donald Trump før.

- Men hans udseende er så karakteristisk med det hår og de øjenbryn, siger hun.

Summer Zervos og Kristin Anderson slutter sig dermed til rækken af kvinder, der beskylder Republikanernes præsidentkandidat for seksuelle overgreb eller tilnærmelser.

Trump håner kvindes udseende på vælgermøde

Donald Trump afviser beskyldningerne på et vælgermøde i Greensboro i North Carolina. De er en del af et komplot mod ham forud for præsidentvalget 8. november, siger han.

Men henvisning til en anden kvinde, der i går stod frem, siger han hånede om hendes udseende;

- Hun ville ikke have været mit første valg, det kan jeg godt fortælle jer.

Den republikanske præsidentkandidat, Donald Trump, forsvarer sig mod nye anklager om seksuelle krænkelser.

Han afviser samtidig, at han overhovedet har mødt de to kvinder, der kommer med nye anklager.

- Jeg ved ikke, hvem disse mennesker er, siger Trump på et vælgermøde fredag eftermiddag og tilføjer, at kvinderne er "syge".

- Nogle gør det nok lidt for berømmelse. Men det hele er sat op. Nu pludselig efter mange, mange år står disse fupmagere frem med falske anklagere mindre end en måned før et af de vigtigste valg i vores lands historie, siger Trump.