Trump til angreb en time før debat: - Disse kvinder vil gerne sige noget om Bill Clinton

Donald Trump ventede ikke til nattens valgdebat med at komme med et hårdt angreb mod Clinton-lejren.

En time før Donald Trump og Hillary Clinton mødes i debat i St. Louis, holdt Trump et pressemøde, hvor han gik direkte til angreb mod Hillary Clinton - gennem hendes mand, Bill Clinton.

Med sit på pressemødet havde Trump fire kvinder - tre af dem har tidligere anklaget den tidligere præsident for seksuelle overgreb.

- Disse fire modige kvinder har bedt om at være her i dag, siger Trump på pressemødet.

-  Hr. Trump har måske sagt nogle grimme ord, men Bill Clinton voldtog mig, og Hillary Clinton truede mig. Jeg synes ikke, de to sager kan sammenlignes, siger den ene af kvinderne, Juanita Broaddrick.

Broaddrick anklagede for 17 år siden Bill Clinton for at have voldtaget hende i 1978. Hendes sag blev droppet af myndighederne i 2001, og Clinton har aldrig været sigtet. Han har nægtet påstandene.

Clinton har nægtet - og indgået forlig

De tre andre kvinder ved pressemødet var Paula Jones, Kathleen Willey og Kathy Shelton. Sidstnævnte har anklaget Hillary Clinton for at bruge beskidte metoder, daden nuværende præsidentkandidat forsvarede en mand, som Shelton anklagede for at have voldtaget hende, da hun var 12 år.

Paula Jones arbejdede under Bill Clinton, da han var guvernør i Arkansas. Hun anklagede ham for sexchikane i en sag, der kørte, mens Clinton sad i Det Hvide Hus. Sagen endte ikke med en dom, men blev klaret med et forlig, hvor Bill Clinton betalte Jones 850.000 dollars.

Kathleen Willey arbejdede under Bill Clinton i Det Hvide Hus. I 1998 anklagede hun ham for et seksuelt overgreb, der skulle have foregået i 1993. Clinton har nægtet, at anklagerne er sande.

Pressemødet kom to dage efter, at en 11 år gammel video afslørede Donald Trump i at tale nedladende om kvinder. Den video kan du se herunder.

En 11 år gammel optagelse med kontroversielle udtalelser om kvinder skaber debat om Donald Trump.

Efter videoens offentliggørelse har mange højtstående republikanske politikere taget afstand fra partiets præsidentkandidat. Du kan se, hvem de er her:

Kendte republikanere, der har trukket støtten til Trump
De nægter at støtte Trump, efter 11 år gammel video er kommet frem