Donald Trump

Hillary i ny video: Vi amerikanere klarer alt

Hillary Clintons nye kampagnevideo blev offentliggjort blot et par timer før aftenens debat med modkandidaten Donald Trump Twitter

Hillary Clinton er optimistisk på alle fronter i ny valgvideo, der er sendt på gaden lige op til nattens valgdebat.

I en ny kampagnevideo slår den amerikanske præsidentkandidat Hillary Clinton en meget optimistisk og patriotisk tone an.

Videoen, der blev offentliggjort på Twitter mandag eftermiddag amerikansk tid, lige før aftenens store TV-debat mellem Hillary Clinton og hendes rival Donald Trump, har som sit centrale budskab, at alt nok skal blive godt i USA.

- Lad ikke nogen fortælle Jer, at store ting ikke kan ske i Amerika. Skel kan blive nedbrudt. Retfærdighed og lighed kan vinde. Vores historie har altid bevæget sig i den retning. Nogle gange langsomt, men sikkert, siger Hillary Clinton, mens jublende vælgerskarer hopper og danser og råber hendes navn.

Hun advarer mod splittelse og fokusering på det negative, nok underforstået, at det er det hendes modkandidat Donald Trump står for:

- Det er så vigtigt, at vi søger og finder fælles ståsted. Jeg tror med hele mit hjerte, at når vi står sammen, så er det ikke nogen vanskelighed, som vi ikke kan klare. Ingen splittelse, som vi ikke kan hele. Og fremtiden vil blive bedre en fortiden, siger hun til sine jublende tilhængere.

TV 2 News sender nattens debat direkte mellem 02.30-06. I studiet sidder vært Kristian Ring-Hansen Holt med USA-kenderne Mads Fuglede og David Trads samt Kaare Sørensen, der følger med i alt hvad der sker på de sociale medier i løbet af natten. Med fra USA er korrespondent Jesper Steinmetz og Jesper Zølck.

Valgkampen i USA

 1. 2016

  1. Clinton og Trump i deres første duel

   Clinton og Trump mødes til den første debat d. 28/9

   Første gang Clinton og Trump mødes til en duel på live tv bliver i Dayton i staten Ohio den 28. september.

  2. Vicepræsidentkandidaterne mødes ansigt til ansigt

   De to vicepræsidentkandidater Pence og Kaine

   Den eneste gang de to vicepræsidentkandidater Kaine og Pence kommer til at stå ansigt til ansigt i en tv-duel i løbet af valgkampen bliver den 4. oktober i Farmville i Virginia

  3. Anden duel mellem Trump og Clinton

   Clinton og Trump mødes i Virginia til deres anden duel

   I St. Louis i staten Missouri vil Hillary Clinton og  Donald Trump krydse klinger for anden gang på direkte tv.

  4. Sidste duel inden valget

   Clinton og Trump mødes ansigt til ansigt for sidste gang inden den 8. november

   Den 29. oktober finder den sidste duel sted mellem Clinton og Trump. De to præsidentkandidater tørner sammen i Las Vegas.