Udland

Medie: Hackere angriber Demokrater i Repræsentanternes Hus

Hackerne hævder at have offentliggjort personlige oplysninger om næsten alle Demokraterne i Repræsentanternes Hus i Washington.

Hackere hævder at have offentliggjort personlige informationer om næsten alle Demokrater i Repræsentanternes Hus i Washington, blandt andet private mobilnumre og e-mail adresser. Det skriver ABC News.

Hackers are claiming to have released the personal information of nearly all Democrats in the U.S. House of Representatives, including members' private cell phone numbers and email addresses.

FBI undersøger sagen, og det mistænkes at det er russiske hackere, der står bag det cyberangreb på Demokratiske organisationer, som kom til offentlighedens kendskab for en måneds tid siden.

Meredith Kelly, taldsmand Den Demokratiske Kampagne-komitee for kongresmedlemmer (DCCC), siger til ABC News, at komteen kender til oplysninger om at følsomme oplysninger, der tilhører Demokraiske kongresmedlemmer.

- DCCC har været offer for en angreb på cybersikkerhed, og vi samarbejder med de feøerale myndigheder i deres efterforskning. Vi kender til rapporter om at dokumenter fra vores netværk er blevet offentliggjort, og vi efterforsker dokumenters ægthed, siger Meredith Kelly til ABC News.