Donald Trump

Clint Eastwood har valgt sin præsidentkandidat

Det amerikanske filmikon vil stemme på Donald Trump ved det kommende præsidentvalg, men Clinten er ikke vild med alt, Trump siger.

Det er ingen hemmelighed, at filmskuespilleren og -instruktøren Clint Eastwood er republikaner, og derfor er det ikke en stor overraskelse, at han har tænkt sig at stemme på Donald Trump ved efterårets præsidentvalg.

Men 86-årige Eastwood har tænkt sig at stemme på Trump, selvom "Clinten" betegner nogle af Trumps udtalelser som "dumme".

- Han har sagt en masse dumme ting. Det har de alle. På begge sider, siger Clint Eastwood i et interview med Esquire, hvor han blandt andet tager fat i episoden, hvor Trump angreb en dommer, fordi han var fra Mexico.

- Men alle - pressen og alle andre siger 'åh, det er racistisk', og de gør et stort nummer ud af det. Kom nu for pokker bare videre. Det er en sørgelig periode.

Når Clint Eastwood gerne vil stemme på Trump, handler det også om, at alternativet - Hillary Clinton - er værre end Donald Trump.

- Den er svær, ikke? Jeg bliver nødt til at vælge Trump ... fordi hun (Clinton, red.) har sagt, at hun vil følge i Obamas fodspor.

Ved det seneste præsidentvalg i 2012 støttede Eastwood mere tydeligt den republikanske kandidat, Mitt Romney. Her holdt Eastwood den nok mest omtalte tale ved det republikanske konvent, da han holdt en lang tale til en tom stol, der skulle symbolisere præsident Obama.