Donald Trump

Disse kendisser støtter Donald Trump: - Lad os drive USA som en virksomhed

En lang række berømtheder har i valgkampen valgt at støtte Demokraterne Hillary Clinton og Bernie Sanders, men der er også støtte til Donald Trump.

Donald Trump er i den grad en person, der deler vandene. Ikke desto mindre er han nu blevet formelt valgt som præsidentkandidat for Republikanerne.

Selvom modstanden mod Donald Trump er stor, har en række berømtheder offentligt givet deres opbakning til den flamboyante rigmand, der kan blive USA’s næste præsident. Vi har samlet et broget udvalg på 10 af dem her:

10 berømtheder som støtter Donald Trump

 1. Mike Tyson

  Tidligere hårdtslående og ørebidende verdensmester i boksning, bakker op om Donald Trump som præsident.

  - Han burde være præsident. Det er hvad, han burde være, siger bokseren til Huffington Post.

  - Lad os drive USA som en virksomhed, hvor farve ikke betyder noget, og den der kan udføre arbejdet, får arbejdet, siger Tyson.

 2. Jon Voight

  Den Oscar-vindende skuespiller Jon Voight, der i øvrigt er far til Angelina Jolie, bakker fuldt og helt op og Donald Trump.

  Han er et svar på vores problemer. Vi må stille os bag ham. Republikanerne er nødt til at forene sig bag denne mand. Vi har brug for nogen, der kan gå ind og genopbygge os på en måde, få os tilbage til hvor vi var, hvor vi bør være, udtaler Jon Voight til breitbart.com

 3. Kid Rock

  Musikeren Kid Rock har før blandet sig i politik. For fire år siden bakkede han offentligt op om Mitt Romney i præsidentvalgkampen. Men denne gang er det Donald Trump, der får opbakningen.

  - Jeg er vild med Trump, siger Kid Rock til Rolling Stone Magazine.

 4. Dennis Rodman

  Den tidligere basketballspiller har åbenbart smag for venskaber med kontroversielle politikere. Rodman har blandt anden besøgt den nordkoreanske dictator, Kim Jong-un flere gange.

  Og i USA bakker han op om Donald Trump.

  - Donald Trump har været en kær ven i mange år. Vi har ikke brug for endnu en politiker, vi har brug for en forretningsmand som Hr. Trump, skriver Dennis Rodman på Twitter.

 5. Jesse Hughes

  Forsangeren fra Eagles of Death Metal gennemlevede et mareridt, da han og hans bandkammerater spillede på scenen på spillestedet Bataclan i Paris, da det blev udsat for et terrorangreb i november sidste år, hvor bevæbnede mænd nedskød gæsterne.

  Det vakte opsigt da Jesse Hughes efterfølgende talte om, at flere burde bære våben. Desuden bakker han altså op om Donald Trump, skriver The Mirror. 

 6. Azealia Banks

  - Jeg synes, Trump er den eneste, der virkelig har kuglerne til at til at stå imod de store virksomheder. Hillary har for tætte bånd med dem, og Bernie har ingen indflydelse, tweetede Azealia Banks i februar. 

 7. Kirstie Alley

  Skuespillerinden, som nok mest er kendt fra roller i ”Det er mig, der snakker” og ”Sams Bar”, er også fan af Trump.

  - Hej Drenge. Dette er min formelle støtteerklæring til Donald Trump. Og jeg er kvinde! (Sidst jeg tjekkede), skrev hun på Twitter. 

 8. Kenny Rogers

  Countrystjernen Kenny Rogers hører også til Trump-støtterne.

  - Jeg kan virkelig godt lide ham. Han kan blive præsident uden at skylde nogen noget. Han er en af de få mennesker, der har pengene til det ,og samtidig tør han gøre det, siger Kenny Rogers til The Guardian.

 9. Gary Busey

  Den amerikanske skuespiller Gary Busey kender Donald Trump fra et amerikansk tv-show, og Trump har gjort et godt indtryk på Busey.

  - Jeg kender ham personligt. Jeg kender ham professionelt. Han er en god fyr. Han er skarp. Han er hurtig. Han kan ændre landet efter de sidste otte år, siger Gary Busey til Fox411

 10. Natalie Gulbis

  Den amerikanske golfspiller med fire LPGA-sejre på C.V'et, Natalie Gulbis, har vist sig som så en stor Trump-støtte, at hun endda talte på det netop overståede konvent.

  - Jeg tror på, at Guds timing er perfekt. Han placerer mennesker i vores liv, for at de skal hjælpe med deres indflydelse og få os til at nå vores mål. Et af de mennesker, for mig, er Donald Trump, sagde Natalie Gulbis.