Udland

Rejseselskaber aflyser fly til Tyrkiet efter kupforsøg

Flere afgange fra København til Tyrkiet er aflyst på grund af situationen i Tyrkiet.

SAS kommer ikke til at sende fly fra Danmark til Tyrkiet lørdag.

Det oplyser det skandinaviske flyselskab til det norske nyhedsbureau NTB, mens et formodet militærkup er i gang i Tyrkiet.

Også andre selskaber sløjfer deres rejser til det uroramte land.

Star Tours aflyser alle afgange

Også rejseselskabet Star Tours har valgt at aflyse deres afgange til Tyrkiet lørdag og søndag.

- Vi kommer til at have personale i lufthavnen til at vejlede og informere vores kunder. Kunderne kan frit ændre deres rejse til en anden destination, men de vil ellers få refunderet pengene for deres rejse til Tyrkiet, skriver pressechef Nikolai Johnsen i en meddelelse.

Derudover har Spies aflyst deres afgang lørdag eftermiddag. Selskabets rejsende i Tyrkiet vil blive fløjet hjem på deres planlagte afgange, oplyser rejseselskabet i en pressemeddelelse.

Norwegian har sagt, at det afventer situationen i forhold til sine flyvninger mod Tyrkiet lørdag, skriver NTB.

Bravo Tours sender folk hjem

Bravo Tours trækker alle sine rejsende hjem fra Tyrkiet efter nattens kupforsøg.

- Vores folk på stedet fortæller, at alt er roligt i ferieområderne, så der er ikke tale om risiko eller panik, siger rejseambassadør Stig Elling.

Rejseselskabet kommer heller ikke til at sende flere gæster mod Tyrkiet, før man har dannet siget overblik over situationen.

I stedet har man skaffet plads til 400 feriegæster på den græske ø Rhodos. Pladserne vil blive tilbudt til gæster, der skulle have rejst til Tyrkiet søndag.