Efterlyser desperat deres pårørende på de sociale medier efter terrorangreb

Bekymrede familiemedlemmer og venner efterlyser savnede på de sociale medier efter angreb i Nice.

Angrebet i kystbyen Nice i Sydfrankrig torsdag aften har fået pårørende til at gribe til de sociale medier og efterlyse savnede personer, der opholdt sig i området.

- Intet nyt om min lillebror, der var til fyrværkeriet i Nice. Vi er meget bekymrede, skriver Twitter-brugeren RedaTR, mens en anden bruger efterlyser sin svigermor:

Indtil videre er 84 personer meldt dræbt og en række personer såret, efter at en hvid lastbil torsdag aften kørte ind i en stor gruppe mennesker, der fejrede den franske nationaldag, Bastilledagen, i Nice.

I timerne efter angrebet og fredag morgen har brugere efterlyst nyt om venner og familie - mænd, kvinder og børn - de ikke kan komme i kontakt med.

Twitter-sider som 'Recherches Nice', 'SOS Nice', 'Attentats Paris' og 'Nice Find People' har samlet efterlysningerne og beder folk om at sende billeder og oplysninger om de savnede, som de distribuerer videre.

På Facebook er siden 'Solidarité Nice' blevet oprettet, så man kan dele viden, efterlysninger, telefonnumre eller tilbyde sin hjælp i forbindelse med angrebet.

Flere er fundet igen

Heldigvis er der også positive opdateringer fredag morgen, hvor flere familiemedlemmer og andre kære siden er blevet fundet i god behold.

- Hun er fundet, skriver brugeren Lou blandt andet i en opdatering på Twitter, mens Eva Betton skriver, at denne savnede pige har det godt.

Gerningsmanden i lastbilen blev skudt og dræbt af politiet, og sagen efterforskes nu som terror af den franske anklagemyndighed.