Sanders afviser at anbefale Clinton

Men efter et møde med Barack Obama har Sanders lovet at arbejde sammen med Hillary Clinton om at besejre Donald Trump.

Bernie Sanders siger efter et møde med præsident Barack Obama, at han inden for nærmeste fremtid vil mødes med Hillary Clinton for at drøfte, hvordan de kan samarbejde om at forhindre, at republikaneren Donald Trump kommer til magten ved det amerikanske præsidentvalg i november.

Det skriver Reuters.

Men ifølge Associated Press er Sanders dog ikke klar til at trække sig inden det kommende primærvalg i Washington DC, selv om Hillary Clinton allerede nu menes at have sikrer sig delegerede nok til at blive demokratisk præsidentkandidat.

Bernie Sanders sagde efter mødet med Obama, at han ikke vil anbefale anbefale Hillary Clinton som demokratisk præsidentkandidat. Men han lovede dog, at han vil samarbedje med Hillary Clinton om at slå Donald Trump. Han sagde, at han i den nærmeste fremtid vil holde et møde med Clinton om, hvordan Trump kan besejres ved præsidentvalget i USA til november.

- Jeg vil gøre alt, hvad der står i min magt, og jeg vil arbejde så hårdt, jeg kan, for at sikre, at Donald Trump ikke bliver præsident i USA, siger Bernie Sanders på et pressemøde udenfor Det Hvide Hus.

Donald Trump menes at have sikret sig nomineringen som republikansk præsidentkandidát.