Udland

Rockstjerne faldt om og døde under koncert

Megadeths tidligere trommeslager Nick Menza fik et hjertestop på scenen under en koncert i Los Angeles lørdag.

Den tidligere trommeslager for metalbandet Megadeth, Nick Menza, er død, efter at han kollapsede på scenen under en koncert med bandet OHM i 'The Baked Potato' - en lille jazz klub i Los Angeles lørdag. 

Han blev 51 år. 

Trommeslagerens management har bekræftet dødsfaldet, skriver The Guardian

- Nick kollapsede under den tredje sang i et sæt med sit band OHM. De første beretninger tyder på, at han fik et stort hjertetilfælde og blev erklæret død under ankomsten til hospitalet. 

Megadeths forsanger Dave Mustaine har skrevet flere Twitter-opdateringer, hvor han giver udtryk for sit chok, da de første rygter om dødsfaldet begyndte at florere. 

Familiens talsmand J. Marshall Craig, der var ved at skrive en biografi om og med Nick Menza, har lagt dette opslag og billede op på trommeslagerens Facebookside, hvor han blandt andet skriver:

- Han døde på scenen i L.A i færd med at lave det, han elskede. 

Billedet af Nick Menza er fra den 9. april 2016. 

Marty Friedman, der er tidligere guitarist i Megadeth, har også skrevet om sin ven på Facebook

- Vi kender alle den dygtige og unikke trommeslager, som Nick Menza var, men han var også en pålidelig ven, et vanvittigt morsomt bandmedlem og en meget kærlig far. Jeg er mere end trist og havde overhovedet ikke set det komme. RIP Bror.

Nick Menza er søn af jazzmusikeren Don Menza, og han begyndte at spille trommer i en tidlig alder. 

Han blev en del af Megadeth i 1989 og var bandets trommeslager de næste ni år og med på album som 'Rust in peace', 'Countdown to extinction', 'Youthanasia' og 'Hidden Treasures'.