Udland

Tre hunde reddede Meghans liv i kolde Canada

Brute, Starky og Prince med lille Meghan Michael Cross/CBC News / Michael Cross/CBC News

Ni-årige Meghan forsvandt fra sit hjem nordøst for Edmonton i Canada. Men pigens tre hunde reddede hendes liv, da de sørgede for at holde hende varm.

Da ni-årige Meghan, der bor nordøst for Edmonton i Canada, forsvandt i et skovområde med sine tre hunde, frygtede familien det værste i det vinterkolde Canada-vejr. Meghan var kun iført en tynd jakke, men hun var i selskab med sine tre hunde Starky, Brute og Prince.

- Det var meget skræmmende, og det var stressende for alle. En lille pige alene i midten af ingenting i den kulde kun iført en tynd jakke. Det var overvældende. Jeg ville ikke ønske det for nogens barn, siger Meghans onkel, Michael Cross, til det canadiske medie CBC.

Meghan forsvandt onsdag eftermiddag ved Frog Lake First Nation 90 kilometer nord for Lloydminster.

Hun blev sidst set på sin cykel foran sit hjem. Politi og 30 til 40 beboere i området indledte omgående en eftersøgning, som fortsatte langt ud på natten. Overfor CBC bekræfter familien, at den lille piges navn er Meghan, men beder om, at hendes efternavn ikke bliver nævnt.

Politifolkene skulle lige til at udvide eftersøgningen med en helikopter tidligt torsdag morgen, da den lille pige pludselig kom frem fra skoven med sine tre store hunde ved syv-tiden lokal tid torsdag. Hun blev kørt på hospitalet, men var sluppet fuldstændig uskadt fra episoden.

Selvom hun kun var iført en tynd jakke og jogging-bukser, fortalte hun, at de tre hunde havde holdt hende varm gennem næsten 12 timer i den mørke skov, hvor temperaturen var tæt på nul grader.

- Hun sagde, at hun havde lagt sig ned, og at hundene nærmest havde lagt sig i en omfavnelse med hende for at holde hende varm hele natten. Det er en vild historie. Jeg har aldrig oplevet noget lignende i min karriere, siger politisergent Barry Larocque til CBC,