OVERBLIK: Her reagerer verden på Panama-lækagen

Myndigheder i en lang række lande har indledt eller varslet undersøgelser, efter omfattende lækage har afsløret selskaber i mulig skattely.

Banker, rigmænd, sportsstjerner og statsledere verden over er kommet i fokus, efter lækkede dokumenter fra advokatfirmaet Mossack Fonseca har sat dem i forbindelse med skuffeselskaber i skattely.

Lækagen indeholder 11,5 millioner interne dokumenter, emails, fotografier mm. fra selskabet i Panama, og søndag aften kunne over 100 medier i samarbejde afsløre, hvem der stod omtalt i dokumenterne.

De danske skattemyndigheder blev allerede i januar 2016 bekendt med en ny mulig lækagesag med oplysninger vedrørerende Panama, og Skat har siden arbejdet med deres internationale samarbejdspartnere for at få afklaret omfanget af sagen.

Rundt om i verden har myndighederne i en lang række lande siden mandag bekendtgjort, at de har indledt undersøgelser af forholdene, der er kommet frem, eller varslet, at de vil gøre det.

Lækagen går under navnet 'Panama Papers', og TV 2 har herunder samlet et overblik over de konsekvenser, som den foreløbigt har haft i de enkelte lande.