Udland

Forsvundet svensker fundet: Dukkede pludselig op i lokalt medie

Julia Wendt er dukket op, hævder et colombiansk medie. Facebook / Facebook

Den unge, svenske kvinde, Julia Wendt, er i god behold i Colombia, bekræfter hendes mor.

Den 22-årige svensker Julia Wendt er i live og har det godt i Colombia. Det skriver det lokale medie El Colombiano ifølge den svenske avis Aftonbladet, og moderen til den unge kvinde bekræfter oplysningerne over for Göteborgs-Posten.

- Jeg kan bekræfte, at hun blevet fundet. Herregud, det føles vidunderligt, fortæller den lettede mor, Lena Wendt, som har fået en SMS fra sin datter.

Julia Wendts familie efterlyste hende, da de ikke var i stand til at få kontakt til hende i 10 dage. En ung amerikaner, som hun har lært at kende under sit ophold i Sydamerika slog alarm over for familien, da han ikke havde hørt fra Julia Wendt i flere dage, efter de havde haft daglig kontakt over længere tid.

Uden net

TIl El Colombia har den svenske kvinde fortalt, at hun ikke har været til at komme i kontakt med, fordi hun først var syg og siden har opholdt sig på et yogacenter, hvor det ikke var muligt at komme på nettet.

- Jeg var meget syg for en uge siden, men jeg har det godt igen, forklarer Julia Wendt.

Ifølge hendes mor var det den unge amerikaners beymring, der fik familien til at slå alarm. 

Tog ikke kontakt til amerikaner

- Han tog kontakt til os påskesøndag og sagde, at han og Julia havde haft en sådan kontakt, at hun ville have meddelt ham, hvis der skete noget. Men det havde hun åbenbart ikke gjort, siger Lena Wendt til Göteborgs-Posten.

Hun blev for alvor bekymret, da hun ikke fik svar fra sin datter på adskillige e-mails og beskeder.