Udland

Forsvandt for 11 år siden: Er Olivia Newton-Johns 'døde' kæreste fundet i live?

Olivia Newton-Johns kæreste forsvandt under en fisketur i 2005. Nu er han angiveligt fundet i live sammen med en tysk kvinde.

For mere end 10 år siden forsvandt Olivia Newton-Johns kæreste, Patrick McDermott, sporløst under en fisketur ud for kysten i Californien. Men nu tyder meget på, at han er i live og lever sammen med en ny kæreste i Mexico.

Olivia Newton-John, som er kendt som sangerinde og skuespillerinde, havde været kærester med den tidligere kameramand i ni år, da han forsvandt i 2005.

Bor i Mexico med tysk kvinde

Ifølge Daily Mail havde ingen af de 22 andre passagerer på fiskebåden set McDermott falde over bord. Den tidligere kameramand blev først meldt savnet en uge efter sin forsvinden, da han ikke mødte op til et familiearrangement. Grunden til at det havde taget Olivia Newton-John så lang tid at finde ud af, at hendes kæreste var væk, var, at hun på tidspunktet var på turné i Australien.

Den californiske kystvagt brugte efterfølgende mange ressourcer på at finde McDermott, men måtte i 2008 konkludere, at han var død i vandet. Få måneder senere proklamerede privatdetektiver dog, at McDermott var i live og boede i Mexico.

McDermott havde kort før sin forsvinding erklæret sig fallit.

Daily Mail

 

Og ifølge mediet peger nye beviser på, at dette er sandt. Ifølge privatdetektiven John Nazarian bor McDermott nu i det mellemamerikanske land sammen med en tysk kvinde.

Skyldte mange penge væk

McDermott, som var 48 år, da han forsvandt i 2005, havde kort før sin forsvinding erklæret sig fallit. Blandt andet skyldte han store summer væk for ikke at have betalt børnepenge til sin ekskone Yvette Nipar, som han havde sønnen Chance med.

Olivia Newton-John, som mange bedst kender for hendes rolle som Sandy i kultfilmen Grease fra 1978, har ikke kommenteret på oplysningerne om, at McDermott angiveligt er i live, og har skabt sig et nyt liv i Mexico. Newton-John blev i 2008 gift med John Easterling, der er direktør for firmaet Amazon Herb Company.

Tidslinje over McDermotts forsvinden

 1. 2005

  1. Forsvinder under fisketur

   Patrick McDermott forsvinder sporløst under en fisketur ud for Californiens kyst.

  2. Bliver meldt savnet

   Patrick McDermott bliver først meldt savnet ugen efter sin forsvinding, da han ikke møder op til en familiesammenkomst.

 2. 2008

  1. Eftersøgning opgives

   På trods af omfattende eftersøgninger må myndighederne opgive at finde McDermott, som formodes at være druknet.

 3. 2009

  1. McDermott er i live

   Privatdetektiver siger, at de mener, at McDermott er i live og opholder sig i Mexico. Oplysningerne blev dog aldrig officielt bekræftet.

 4. 2016

  1. Nye oplysninger om McDermott

   Nye oplysninger peger nu på, at McDermott ganske rigtigt er i live og bor i Mexico sammen med en tysk kvinde.

   Olivia Newton-John har ikke kommenteret på de nye oplysninger i sagen.