Donald Trump

Trump til grin på nettet: Skriv 'loser.com' og se hvad der sker

Efter Donald Trumps nederlag i Iowa er han blevet internettets nye syndebuk.

Medierne flyder lige nu med nyheder om det amerikanske primærvalg, og ikke mindst om Donald Trumps overraskende nederlag til Ted Cruz i Iowa, i kampen om at blive den republikanske præsidentkandidat.

I kølvandet på nederlaget er internettet lyst op med alt fra jokes om den prominente rigsmands markante frisure til videoklip fra Trumps reality tvshow ”The Apprentice”. En af disse jokes skiller sig dog ud. For hvis man åbner webadressen Loser.com (taber red.), fører den direkte videre til Trumps Wikipedia-side.

Websiden Loser.com er i forvejen kendt for at gøre grin med både kendte, politikere og virksomheder. Inden Donald Trump har blandt andet den amerikanske musikeren Kanye West og politikeren Al Gore været gjort til grin af ejeren af websiden, amerikaneren Brian Connelly.  

Brian købte i 1995 domænet Loser.com, med det eneste formål at gøre grin med folk. I starten bestod siden udelukkende af små korte jokes, men nu består den i at den besøgende videresendes til en anden hjemmeside.

- Igennem årene har jeg har brugt siden til sjov og leg. Det er noget universelt for alle sprog, ikke kun engelsk, forklarer Brian om siden.

Brian har dømte i første omgang Trump som taber i midten af december, men spøgen fik for alvor vind under vingerne efter valgnederlaget i Iowa.

- Grunden til at jeg gjorde det var at vi ikke kan have en xenofob som præsident” fortæller Brian om Trumps nye plads på Loser.com, ”min kone og jeg paf over Trumps angreb på muslimer. Frygt er ikke en god platform at stå på.

Du kan læse mere her.

På de sociale medier - herunder Instagram - ligger også et opslag, der indeholder en dødsannonce med Trumps egen fætter Thomas P. Trump. Her er han tilsyneladende ude med riven og skriver, at 'hvis hans fætter Donald Trump bliver præsident og dermed verdens mest mægtige mand, så vil han ødelægge verden':