Obama på slap line hos Seinfeld: Derfor er så mange af verdens ledere skøre i bolden

Barack Obama er kendt som USA’s præsident, men nu optræder han som gæst i et show, hvor ellers kun komikere deltager. 

Showets vært er den amerikanske komiker Jerry Seinfeld, som står bag den succesrige tv-komedieserie Seinfeld. Nu laver han komedieshows på internettet, der hedder ”Comedians in Cars Getting Coffee” – eller på dansk ”Komikere i biler drikker kaffe.” I det første afsnit af syvende sæson er Barack Obama gæst. 

Som USA’s præsident er Obama ellers karrieremæssigt placeret et godt stykke fra jobbet som komiker. Ifølge Jerry Seinfeld har Obama med tiden kommet med nok underholdende bemærkninger til, at han kan være med i hans show.

Men når Seinfeld udskifter gæstekomikeren i sit show med en præsident, følger også andre regler med. Som navnet på showet antyder, kører Seinfeld i showet sædvanligvis rundt i en bil med gæsten, mens de drikker kaffe.

Seinfeld havde valgt, at han og Obama skulle køre rundt i en sølvblå 1963 Corvette Stingray. Men af sikkerhedsmæssige årsager måtte de ikke køre uden for grunden, hvor Det Hvide Hus ligger. Kaffen tog de i stedet i et spiselokale til præsidentens personale.

Herunder kan du læse, hvad Obama afslørede om sig selv i sin snak med Seinfeld.

  • Obama barberer sig, før han træner.
  • Al Obamas undertøj er af samme mærke og samme farve.
  • Hans ”guilty pleasure” indenfor mad er nachos.
  • Obama mener, at en stor del af verdens ledere er skøre i bolden. Ifølge ham er der større sandsynlighed for, at man bliver det, jo længere tid, man bruger på et kontor.
  • Obama bruger ikke et vækkeur, når han skal stå op. Han får en til at ringe til sig.
  • Hvis politik var en sportsgren, ville politik ifølge Obama være amerikansk fodbold. Obamas årsag er, at både politik og amerikansk fodbold består af mange spillere, kræver meget specialisering, og man får mange slag.

I klippet øverst kan du se et uddrag fra afsnittet med Obama.