Rejsen mod Europa - her søger flygtningene asyl

Østeuropa er blevet en indgang til Europa for tusindvis af flygtning og immigranter. Serbien og Ungarn er ifølge FN's Flygtningehøjkommissariat de

Østeuropa er blevet en indgang til Europa for tusindvis af flygtning og immigranter.

Serbien og Ungarn er ifølge FN's Flygtningehøjkommissariat de to europÌiske lande, der modtog flest asylansøgninger i løbet af ürets fem müneder, nür man sammenligner med antallet af indbyggere i landene.

Ser man dog pü totaltallene er Tyskland dog klart den største modtager af asylansøgninger. 188.000 asylansøgninger modtog vores naboland mod syd i perioden januar til og med juli 2015. Det er 100.000 flere end samme periode sidste ür.

Her für de flest asylansøgninger per indbygger

Kortet viser antallet af aylansøgninger fra ĂĽrets første fem mĂĽneder per 1000 indbyggere. Data er hentet fra FN's Flygtningehøjkommissariat (OBS: En tidligere version af dette kort viste data for ĂĽrets første syv mĂĽneder)

TV 2 sĂŚtter fokus pĂĽ flygtningekrisen

TV 2 sÌtter hele torsdagen fokus pü den massive flygtningestrøm mod Europa. Pü TV 2 News og tv2.dk vil vi dagen igennem bringe nyheder, baggrund og debat om den historiske krise. Klokken 22.23 sender vi pü TV 2 en times tema om temaet büret af vores korrespondenter, som vi har sendt ud pü otte forskellige brÌndpunkter.