Udland

Amerikansk medie degraderer Trump til underholdning

Ifølge USA Today vil det indflydelsesrige amerikanske netmedie Huffington Post fremover sætte underholdningsredaktionen til at dække Donald Trumps kampagne for at blive republikansk præsidentkandidat ved valget i 2016.

- Vores grund er enkel. Trumps kampagne er et underholdningsfænomen (sideshow, red.). Vi hopper ikke på, og hvis du er interesseret i at vide, hvad The Donald har at sige, kan du finde det ved siden af vores hisorier om Kardashians, siger Ryan Grim, chef for Huffington Posts Washington-kontor.

Donald Trump har endnu ikke reageret på Hufftington Posts beslutning, men der kommer nok en reaktion - han ser nemlig sit kandiatur på en helt anden måde,

- Jeg bliver den største præsident, som Gud nogensinde har skabt, har Donald Trump blandt andet sagt.

På nuværende tidspunkt fører Donald Trump i meningsmålingerne i kampen om at blive republikansk præsidentkandidat.