Udland

Ups: Her afslører han sit præsidentkandidatur ved en fejl

Wisconsins guvernør Scott Walker fik meldt sit præsidentkandidatur lidt tidligere end planlagt. Scanpix

En tilsyneladende teknisk fejl betød fredag eftermiddag, amerikansk tid, at den republikanske guvernør Scott Walker meldte sig som præsidentkandidat.

Det skete på det sociale medie Twitter, hvor Walkers officielle profil udsendte beskeden "Scott er klar. Er du? Bliv en del af vores hold i dag" ledsaget af et billede af Scott Walker med teksten "Scott Walker stiller op som præsident."

Kort efter blev beskeden dog slettet.

Længe ventet annoncering

Nyheden var i sig selv ikke særligt overraskende, da alle forventer, at Scott Walker på mandag officielt vil meddele sit kandidatur som republikansk præsidentkandidat.

Walker har for længst oprettet en valgkomite, og han har i månedsvis indsamlet penge til sin kommende kampagne, ligesom hans folk på de sociale medier i stor stil har bagt op til, at han officielt skulle melde sig på banen.

Men det skulle altså ikke være sket allerede nu.

Sådan så det ud på Scott Walkers Twitter-profil, inden opdateringen blev slettet igen.

Twitter: Fejlen er ikke Walkers

Det er endnu uvist, hvorfor fredagens meddelelse fra Scott Walker slap ud før tid. Men ifølge Reuters har en repræsentant for Twitter i en mail forklaret, at det skyldtes en teknisk fejl.

- Vi undersøger dagens fejl, og vi har fastslået, at skylden ikke ligger hos Walkers hold, skriver Twitter-repræsentanten.

Holdet bag 47-årige Walker, der har været guvernør i delstaten Wisconsin siden 2011, reagerede på fejlen ved at meddele, at man skal holde sig klar til en vigtig bekendtgørelse fra guvernøren på mandag.

Herunder kan du læse mere om de 14 republikanere og fem demokrater, der officielt har meddelt deres præsidentkandidatur:

T2Toolbox embed