Udland

Alfons: Strauss-Kahn er sexgal, men uskyldig

I retssagen, der i dag begynder i den franske by Lille, er Dominique Alderweireld en af de 14 personer, der er tiltalt for groft rufferi i forbindelse med mindst 20 sexfester, som den tidligere topchef i IMF, Dominique Strauss-Kahn, ifølge anklageren, både skulle have deltaget i og været med til at arrangerer.

Dominique Alderweireld er i Frankrig bedre kendt som "Dodo la Saumure". Saumure betyder saltvands-fiskelage, som i Frankrig er slang for en alfons, og det er lige netop hvad Dominique Alderweireld er.  Dominique Alderweireld ejer en række bordeller tæt på den franske grænse i Belgien. Her er prostitution og bordeldrift tilladt. 

Sagen, der er kendt som 'Carlton-affæren', begyndte med efterforskning af Dominique Alderweireld, som ifølge anklageren havde skaffet prostituerede til orgier flere steder i Frankrig, blandt andet på det fornemme Carlton Hotel i den nordfranske by Lille.

Men Dominique Alderweireld afviser, at Strauss-Kahn skulle have været involveret i at arrangere disse orgier. 

- Han (Strauss-Kahn) har aldrig i sit liv været på Carlton, og jeg har aldrig været inviteret til G20, siger Dominique Alderweireld grinende med henvisning Dominique Strauss-Kahns tidligere liv på de bonede gulve, hvor han som chef for den Internationale Valutafond (IMF) var med til møder i G20 med de rigeste nationer i verden.

Selv er Dominique Alderweireld ikke bange for den kommende retssag, hvor han er anklaget for at have leveret prostituerede fra hans bordeller til de orgier, hvor Dominique Strauss-Kahn skulle have deltaget.

- Retssagen handler om ingenting, det er ren teater, lyder det fra Dominique Alderweireld.

Han benægter ikke, at de omtalte orgier skulle have fundet sted, men afviser beskyldninger fra prostituerede som deltog, at sexfesterne skulle minde om slagterier og rene blodbade.

- Det var ikke beskidt, forsvarer Dominique Alderweireld sig.

Han erkender dog at Dominique Strauss-Kahn er afhængig af sex, men understreger samtidig, at det i sig selv jo ikke er ulovligt, men det udelukkende er et spørgsmål om moral.