Udland

Oversættelse: Så hadefuldt taler de i skud-video mod dansker

 Ukendt

Støtter af den militante gruppe Islamisk Stat(IS) har offentliggjort en ny video, der ifølge gruppen selv viser medlemmer, der skyder mod en dansk Arla-ansat den 22. november i år i Saudi-Arabien.

Ifølge Adjunkt Fellow ved Hudson Institute i Washington Naser Khader er videoen udsendt af IS’ presseafdeling.

TV 2 er i besiddelse af videoen, der ikke vil blive vist. Men TV 2 har fået foretaget en oversættelse og en forklaring af noget af det, der siges i videoen, som kan læses herunder. Oversættelsen er vejledende.

Første tale:

Saudiarabere, oh I Monoteister og loyale. Det, som er hos jer, er slangens hoved og sygdommens højborg/tilholdssted. I må slibe jeres sværd og knække deres skeder.

I må lade jer skille fra verden, der er ingen sikkerhed for Alsalool og deres soldater . Ingen afslapning efter i dag og der er ingen plads til polyteister på Mohammeds Ø, fred være med ham.

Anden tale:

Oh monoister i Europa, Amerika, Australien og Canada, Oh monoister i Marokko og Algeriet, Oh monoister i Khorasan, og Kaukasien og Iran og alle steder på jordens overflade.

Oh troens brødre, mennesker af loyalitet og afstandstagen, støtter af islamisk stat. Jer, som har sværget jeres troskab/loyalitet til Khalifaen Ibrahim alle steder fra. Jer, som elsker den islamiske stat.  Jer, som støtter Khalifatet, jer, som betragter jer selv som dets soldater og støtter/beskyttere. Svigt/forråd for dine brødre og din stat så meget som du kan.

Det bedste, du kan gøre, er at gøre din indsats og at dræbe enhver vantro, franskmand eller amerikaner, eller enhver af deres allierede.

Hvis du ikke magter (at /have/bruge) bomben eller patronen, så isoler dig selv med en vantro amerikaner eller franskmand eller enhver af deres allierede, så slå hans hoved med en sten, eller dolk ham med en kniv, eller kør ham ned med din bil, eller kast ham ned fra en højde, eller kvæl ham eller forgift ham, så slå ikke fejl eller vær i unåde (eller have skam).

Og lad dit motto være ”jeg er ikke reddet, så længe tilbederen af korset og støtten af ”idolet” (det man tilbeder andet end Gud) er reddet.

Hvis du ikke magter det, så brænd hans hjem eller hans bil eller hans forretning, eller ødelæg hans landbrug, og hvis du ikke magter det, så spyt i hans ansigt.

Artikel med arabisk tekst hvor der står øverst:

En bevæbnet åbner ild på en dansker i Riyadh.

Billede af Arla-ansat:

Arabisk tekst: den danske vantro. Blandt andet synges: Kamp er en livsstil, et angreb der tilintetgør tyranerne.)

Arabisk tekst:

Det, der kommer, er værre og mere bittert.