Udland

Skudt og såret i Saudi-Arabien: Nu er danskeren i bedring

En dansk mand blev skudt og såret i Saudi-Arabiens hovedstad, Riyadh, i weekenden. Han blev ramt i skulderen efterfølgende kørt på hospitalet - nu er han i bedring. TV 2

Den danske Arla-ansatte, der lørdag blev skudt og såret i Riyadh i Saudi-Arabien på vej hjem fra arbejde, er nu i bedring. Det skriver Arlas pressechef, Theis Brøgger, på Twitter.

Han skriver, at Arla-medarbejderen er blevet opereret, og at operationen er gået godt.

Det officielle saudiarabiske nyhedsbureau, SPA, oplyste lørdag, at manden blev ramt i skulderen af ukendte gerningsmænd, da han var på vej hjem fra arbejde i sin bil. Theis Brøgger sagde ved den lejlighed:

- Arla ser på situationen med stor alvor. Vores fokus lige nu er på vores kollegas fysiske tilstand og bedring samt på sikkerheden for alle vores øvrige medarbejdere i området.

- Vi kan på nuværende tidspunkt ikke kommentere yderligere i sagen. Men vi er i tæt kontakt med både danske og saudiske myndigheder og andre relevante kontakter i området for at få yderligere information om motivet for denne forfærdelige handling, lød det fra Theis Brøgger.

Pressechefens seneste tweet: