Udland

Her forsøger voldtægtsanklagede Cosby at stoppe interview

- Jeg ville sætte pris på, hvis det her interview ikke kom ud, bad Bill Cosby meget roligt, men insisterende AP om.

Det skulle have handlet om kunst, da Bill Cosby blev interviewet af AP den 6. november i år. Men ligesom så meget andet i disse dage, så kom også det interview til at handle om voldtægtsanklagerne mod Cosby, der bliver ved med at komme frem.

16 kvinder er ifølge Daily Beast stået frem med historier om, hvordan de er blevet seksuelt misbrugt af skuespilleren og komikeren Bill Cosby. Det hele blev udløst af en anden komiker, Hannibal Buress, der i et stand up show kaldte Cosby for voldtægtsmand.

Da AP lavede interviewet med Bill Cosby den 6. november, var der flere kvinder, der var stået frem, men siden er situationen kun spidset til. Netflix, TV Land og NBC har droppet alle forbindelser til Bill Cosby og forleden blev et planlagt interview hos talk shows-legenden David Letterman droppet.

På grund af det stadig stigende antal beskyldninger mod den engang så folkekære komiker har AP først natten til torsdag dansk tid valgt at offentliggøre interviewet med Bill Cosby.

I interviewet bliver Cosby direkte spurgt om anklagerne, har noget på sig, hvilket han nægter at svare på.

Efter interviewet fortsatte kamera og microport med at være tændt, og her blev det tydeligt, at Cosby ikke ønskede at den kritiske del af interviewet skulle komme frem.

AP valgte i første omgang at imødekomme Cosbys ønske, men siden optagelserne er der som skrevet kommet flere og flere anklager på bordet, og derfor har AP nu offentliggjort det interview, som du kan se i toppen af artiklen.