Grafik: Sådan står slaget om grænsebyen Kobani

Kurdiske militsstyrker udkæmper lige nu et heftigt slag mod terrororganisationen Islamisk Stat (IS) i byen Kobani nær den tyrkiske grænse mod Syrien.
Styrkerne fra IS er trængt ind i selve byen, men en gruppe af kurdiske og syriske militssoldater forsøger at holde stand mod dem.
Mens slaget raser forsøger amerikanske jagerfly at trænge IS tilbage med bomber fra luften.
Ind til videre har amerikanerne ødelagt flere panservogne og trængt IS tilbage i den østlige og sydvestlige udkant af byen - og ifølge kurdiske kilder er IS's fremtrængen standset.
På den interaktive grafik herunder kan du se, hvordan IS er har omringet Kobani.
Lidt nord for Kobani - på den tyrkiske side af grænsen er der en stor opmarch af tyrkisk militær. .
Selv om tyrkernes kampvogne holder klar, har Tyrkiet ind til videre ikke villet blande sig militært i konflikten. Hvordan det kan være giver TV 2's korrespondent Steffen Jensen svar på her.
Men det tyrkiske militær er i højeste alarmberedskab. Det fortæller TV 2's korrespondent Benjamin Kürstein, der befinder sig på den tyrkiske side af grænsen.
Han kan se hvordan de tyrkiske kampvogne er kørt i stilling og følge med i kampene inde i Syrien.
Men på trods af amerikanske bomber og risiko for at tyrkerne blander sig er der ikke umiddelbart udsigt til at IS giver op.
Kobani er en strategisk vigtig by for IS. Hvis den falder vil den give islamisterne kontrol over en lang strækning af Syriens grænse op mod Tyrkiet.
Det er vigtigt for IS, da en del af de krigere, som rekrutteres af IS kommer ind i Syrien via Tyrkiet.
Samtidig vil det blive muligt for IS at transportere erobret olie gennem Syrien, hvis de indtager IS.
Styrkeforholdet mellem de kurdiske militssoldater inde i Kobani og de islamiske ekstremister fra IS uden for byen er ikke umiddelbart kendt - men der er observeret kampvogne af typen T55 og T72 som IS formentlig har erobret fra den irakiske hær.
I alt er 160.000 mennesker flygtet fra området omkring Kobani i frygt for IS.
Hvor mange mennesker der er tilbage inde i Kobani er usikkert.
Ifølge de seneste syriske opgørelser var der i 2004 cirka 45.000 indbyggere - men mange formodes at være flygtet, mens flygtninge fra andre dele af Syrien formentlig også har søgt tilflugt i byen.