Udland

Vildt: Her flyver F16-fly ekstremt lavt hen over tilskuere

Adrenalinet må have pumpet for fuld hammer hos en gruppe britiske tilskuere, da et F16-fly under en opvisning i Storbritannien fløj direkte hen over hovederne på dem – altså DIREKTE hen over hovederne på dem.

Det skete under en flyveopvisning lørdag den 5. juli, og som du kan se i videoen øverst i artiklen, er der ikke mange meter mellem det tonstunge militærfly i fuld fart og de forskrækkede og imponerede tilskuere. Det var det tyrkiske luftvåben, der stod for opvisningen, skriver The Aviationist.

Den britiske flybase RAF Waddington ligger i den sydøstlige del af England. Det er en af de ældste flybaser i Storbritannien og blev grundlagt i 1916 under første verdenskrig.

Du kan se det imponerende F16-fly flyve direkte over tilskuerne i videoen øverst i artiklen.