Ferie i Thailand: Det skal du være opmærksom på

De seneste dages uroligheder i Thailand får Udenrigsministeriets Borgerservice til at opfordre danske turister til at holde ekstra øje med situationen i landet.

Senest er en mand blevet dræbt under de voldsomme demonstrationer i landets hovedstad Bangkok.

- Vores ambassade er meget opmærksom på situationen. Rejsevejledningen blev opdateret for to dage siden. Og vi opfordrer danskere, der befinder sig i landet eller skal dertil, om at holde sig orienteret, siger vagthavende ved Udenrigsministeriets Borgerservice til tv2.dk.

Danskere i Bangkok opfordres blandt andet til at holde sig på stor afstand af eventuelle demonstrationer og opbud af militær og politi. Desuden finder mange af demonstrationerne sted i områder med flere store shoppingcentre, hvor mange turister færdes.

Men selv om urolighederne de seneste dage har taget til i styrke, så er der ikke anledning til at stramme rejsevejledningen yderligere, lyder det fra Borgerservice.

- Rejsevejledningen er i forvejen strammet. Som det ser ud nu, så er demonstrationerne begrænset til Bangkok og ikke til strandområderne, hvor mange danskere rejser hen i denne periode.

Adskillige personer har mistet livet i de mange sammenstød mellem demonstranter, som forsøger at vælte premierminister Yingluck Shinawatra, samt sikkerhedsstyrker og demonstranter, der støtter regeringen.

Du kan læse rejsevejledningen her.