Udland

Afsløring: Pædofile deler rejseguides til børnesex

 Ukendt

Mænd fra den vestlige verden, der drager til fattige asiatiske lande for at købe sex med børn, har i årevis været et kendt problem. Men nu er de pædofile også begyndt at dele deres oplevelser gennem rejseguides, så ligesindede kan få gode råd til, hvor det er bedst at rejse hen, hvor børnene er billigst og hvor de lettest kan bestikke politiet.

Det viser dokumenter, som tv2.dk er kommet i besiddelse af via svensk politis specialenhed mod seksuelle overgreb mod børn.

- Vi har fundet dokumenterne i forbindelse med vores arbejde med at finde svenske statsborgere, der rejser ud for at have sex med børn. Men de findes flere steder på internettet. Der er særlige forummer for pædofile og hemmelige netværk, hvor de bytter billeder, taler med hinanden og anbefaler de bedste steder at tage hen, og hvordan man gør,” siger Jörgen Lindeberg, der er kriminalinspektør i den svenske specialenhed under Rikskriminalpolisen, til tv2.dk.

I Danmark er det Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, NEC, der har ansvaret for at retsforfølge danske børnesexturister, og her kender de alt til de hemmelige pædofil-dokumenter. Men hverken i Danmark eller Sverige har det været muligt at finde frem til forfatterne bag, fordi dokumenterne bliver delt på hemmelige netværk og forummer, hvor brugerne er næsten umulige at spore.

Et af dokumenterne er en rejseguide til det sydlige og sydøstlige Asien, hvor en ukendt pædofil detaljeret fortæller om sine oplevelser i 12 forskellige områder i otte lande:

”Der er en masse aktivitet i hovedgaden med bordellerne, men det er et meget beskidt sted, og ifølge rygterne er der en masse HIV i omløb. De fleste af pigerne er handlede børn fra Nepal, der, uanset hvor unge de er, har erfaringerne til at levere, hvad der forventes af dem,” lyder det blandt andet om en by i Indien, inden den pædofile anbefaler et hotel i Nepal:

”Den nat fik jeg min skat (samme pige) og bagefter fik jeg en masse drinks og hyggede mig med personalet på hotellet. Jeg bor her på alle rejser, og hotelejeren hjælper mig endda med at sende lækre piger over. Kvaliteten af piger er ikke så høj som i Cambodja, og du kan ikke altid forvente at gå hele vejen med dem. Du har selvfølgelig lov til at gøre det, men jeg kan ikke lide, at det går ondt på den pige, som jeg er sammen med.”

"Pigerne gør det med et smil på læben"

Det anslås, at omkring 1,8 millioner børn på verdensplan ufrivilligt er indblandet i børnesex-industrien – primært i forbindelse med porno eller prostitution. Et af de lande, hvor problemet er størst, er Cambodja. Her er prisen for to timers samleje med en mindreårig pige, ifølge guiden, under 100 danske kroner, og de mest korrupte områder i Cambodja er blandt den ukendte pædofiles favoritdestinationer, fordi de lokale myndigheder derfor ser mellem fingrene med problemet.

”Pigerne her er 'veluddannede' og normalt vil de give dig en vidunderlig oplevelse med et smil på læben. Glem ikke at gøre det klart, at du ønsker at gå hele vejen, så du ikke kun ender med et blowjob. De fleste piger er dog klar til at gå hele vejen,” lyder det om et område i Cambodja.

Men hvor den pædofile beskriver en flybillet til visse dele af Cambodja som et billigt fripas til børnesex, så kan der let opstå problemer andre steder i landet, fordi bordellerne er blevet for dyre eller fordi de lokale melder de pædofile til politiet. Men selvom du bliver anholdt af politiet, er der ikke noget, som du ikke kan bestikke dig ud af, så længe du har kontanter nok i lommen, forklarer guiden :

”Jeg har skrevet denne by på listen, men jeg kan ikke understrege nok, at jeg absolut ikke anbefaler at tage til [Byens navn]. De har de mest fantastiske piger, men risikoen i denne by er for stor. De fleste bordeller vil forsøge at afpresse dig, de lokale tager et billede af dig, før du overhovedet har nærmet dig et bordel, og NGO’er og politiet betaler simpelthen alt for meget i dusør, så de lokale melder dig. Hvis du beslutter dig for at tage derhen, skal du have mindst 1500 amerikanske dollars med for at købe din vej ud af problemer.”

Ifølge guiden, handler det dog ikke alene om den rette destination. I rejseguiden opremses også forskellige råd, som ifølge den ukendte pædofil hjælper det sexmisbrugte barn til at få så god en oplevelse som muligt. Udover at give drikkepenge har den pædofile nemlig altid et særligt trick i ærmet.

”Jeg har altid chokolade med, som jeg giver dem inden akten,” lyder det i rejseguiden, der afsluttes med ordene: God jagt!