Udland

Ny penis-forskning: Størrelsen ER vigtig

Kvinder vil måske påstå, at de er tiltrukket af en mands personlighed, udseende eller måske endda penge, men den skinbarlige sandhed er langt mere simpel. Størrelsen på penis ER vigtig for, om en kvinde finder en mand tiltrækkende. Det viser en ny undersøgelse lavet af canadiske forskere.

Undersøgelsen bygger svar fra 100 kvinder i alle aldre, der har studeret 5145 computergenererede billeder af mænd. Hvert billede forestillede en mandekrop med forskellige variationer af bl.a. højde, bredde og selvfølgelig - længden på penis.

Undersøgelsen viser tydeligt, at kvindernes tiltrækning er bestemt af forskellige fysiske træk. F.eks. er høje bredskuldrede mænd tydeligt mere populære, end de mere lave og brede af slagsen. Mere overraskende er det imidlertid, at størrelsen på penis er langt vigtigere end andre fysiske træk.

Det nye studie modsiger tidligere undersøgelser, der har vist, at størrelsen på mænds penis ikke har afgørende betydning.

Det lykkedes ikke forskerne at finde den perfekte størrelse penis, men proportionerne er altså uhyre vigtige, konkluderer undersøgelsen. Omvendt må penis ikke være så stor, at den er ude af proportion med resten af kroppen.

Den canadiske undersøgelse kommer i kølvandet på en skotsk undersøgelse, der viser, at det er lettere for veludrustede mænd at give en kvinde orgasme. I denne undersøgelse blev en gennemsnitlig penis målt til 14,7 cm - i erigeret tilstand.