Refn: Jeg er helt varm om hjertet

Den danske instruktør Nicolas Winding Refn har vundet prisen som bedste instruktør for sin film Drive ved filmfestivalen i Cannes. Og det er en meget glad dansker, der fejrede prisen i Cannes, fortæller TV 2 | NYHEDERNES reporter, der har været med under hele festivalen.

"Refn er normalt en mand, der meddeler sig i få ord, men det var en meget meget glad mand, jeg talte med. Han siger, at han er varm om hjertet, og at han er så glad, og at han har så meget overskud," fortæller Ole Kolster, der fangede den danske instruktør på en telefon, inden Nicolas Winding Refn skulle videre til det officielle program for aftenens vindere.

Og Nicolas Winding Refn fejrede den prestigefyldte pris ved at bryde et af sine principper.

"Han har ikke rørt noget stærkere end the i de sidste 20 år, men da jeg havde ham i telefonen," sagde han, at jeg står med et glas rigtig godt champagne og fejrer det," siger Ole Kolster.

Nicolas Winding Refn var ikke det eneste danske islæt der var i forbindelse med prisuddelingen.

Kirsten Dunst vandt prisen for bedste kvindelige hovedrolle i Lars von Triers film Melancholia.