Udland

Oprørere utilfredse med Nato-hjælp

Urolighederne i Libyen fortsætter og de internationale styrker fortsætter med at bombe Gaddafis styrker og centrale punkter i Libyen.

Men de libyske oprørere er ifølge TV 2 | NYHEDERNES korrespondent i landet Rasmus Tantholdt utilfredse med Nato-styrkernes indsats.

"Til at begynde med var oprørerne svært tilfredse med at de fik hjælp fra oven - altså fra den internationale koalition. Men her for kort tid siden lyder der voldsom kritik fra oprørerne. Der er mange, der mener, at Nato ikke gør nok for at hjælpe oprørerne. De står i en situation, hvor der er daglige kampe med Gaddafi og Gaddafis styrker. Og oprørerne vil bare gerne have at Gaddafis styrker bliver bombet sønder sammen, men det kan ikke lade sig gøre ifølge FN-resolutionen," siger han til TV 2 NEWS.