Udland

VIDEO: Steffen Jensen i orkanens øje

TV 2 | NYHEDERNEs korrespondent Steffen Jensen har den seneste måneds tid rapporteret fra oprøret i Egypten og Libyen. Her har vi samlet en række af Steffen Jensens reportager.

29.03.11: Steffen Jensen og fotograf Simon Borg, troede, at de skulle følge de libyske oprørers indtog i oberst Gaddafis fødeby Sirte, men endte i stedet midt i et angreb fra Gaddafis styrker.

23.03.11: Under et live-interview med Steffen Jensen, kan man høre en skudsalve i baggrunden. TV 2-vært Allan Silberbrandt stopper op i sit spørgsmål, mens Steffen Jensen står helt uberørt.

04.03.11: Steffen Jensen og fotograf Rasmus Nielsen har besøgt en af de libyske oprøreres forposter. Pludslig lyder luftalarmen og oprørernes gamle og nedslidte antiluftsskyts strejker.

24.02.11: Steffen Jensen rapporterer fra Tobruk, hvor oppositionen har taget kontrollen med byen efter flere dages voldsomme kampe mod Gaddafis styrker.

23.02.11: Det er lykkes TV Steffen Jensen og fotograf Rasmus Nielsen at komme ind i det uroplagede Libyen. Steffen Jensen kunne i Nyhederne fortælle, hvordan de kunne køre over grænsen fra Egypten til det østlige Libyen.

12.02.11: Militæret har overtaget magten i Egypten. Der står kampvogne overalt i gaderne i Kairo dagen efter Hosni Mubarak gik af som præsident. "Men det er ikke et ondt militærkup, for kampvognene er nærmest blevet til legeredskaber for børnene," rapporterer Steffen Jensen fra Kairo.

02.02.11: Midt i en live-gennemstilling kan seerne høre, hvordan demonstranter råber og angriber Steffen Jensen og forbindelsen til TV 2 News ryger.

02.02.11: Da Steffen Jensen er tilbage, kan han fortælle, at han har fået tørre tæv af Mubaraks tilhængere.