Demonstranter slĂĄs midt i Kairo

De seneste dages demonstrationer i Egyptens hovedstad Kairo har nu udviklet sig til sammenstød mellem tilhængere og modstandere af den egyptiske præsident, Hosni Mubarak.

Stenene flyver gennem luften og næverne sidder løst på den centrale plads i Kairo, hvor demonstrationerne finder sted.

TV 2|NYHEDERNEs Steffen Jensen er i Kairo, og han fortæller hvordan demonstranterne blandt andet har taget køller med ind på pladsen.

"En ordentligt gruppe af Mubarak-tilhængere er redet på kameler og heste ind i midten af anti-Mubarak-demonstranter på Tahrir-pladsen, og mindst én af hestene blev væltet sammen med rytteren og anti-Mubarak-demonstranter slår på ham med køller. Rygterne vil vide, at Mubaraks tilhængere har bevæbnede sikkerhedsfolk med sig fra det berygtede sikkerhedspoliti," siger han og fortsætter.

"Anti-Mubarak-demonstranterne er overraskede over, at det sker. Jeg tror, at de troede, at de havde fået bugt med regimet, og nu ser det ud som om, at regimets tilhængere slår igen," siger han.

ElBaradei: Jeg er ekstremt bekymret

Oppositionen i Egypten beskylder Mubarak for kriminelle metoder under sammenstød i Kairo.

De verserende sammenstød i Egyptens hovedstad, Kairo, er et forsøg fra præsident Hosni Mubaraks side på at skræmme egypterne, og det kan ende i et "blodbad"

Det siger i hvert fald Mohamed ElBaradei, en af de egyptiske oppositionsledere.

"Jeg er ekstremt bekymret. Det er endnu et symptom eller endnu en indikation på et kriminelt regime, som begår kriminelle handlinger," siger ElBaradei til BBC's radio om sammenstødene mellem tilhængere og modstandere af Mubarak.

"Min frygt er, at det vil blive et blodbad, tilføjer ElBaradei, der kalder Mubarak-tilhængerne for "en bande bøller".