Udland

VIDEO: Obama ønsker glædelig jul

Som traditionen sig byder, så er julen hjerternes fest, og det amerikanske præsidentpar har da også taget tid ud af deres kalender til at lave en hjertelig julehilsen til det amerikanske folk og resten af verden.

"Glædelig jul til jer alle. Michelle og jeg vil bruge lidt tid på at sende en hilsen fra vores familie til alle jer," siger Barack Obama, mens han sidder med sin kone foran familiens enorme juletræ, der er besat af farvestrålende julepynt.

Derefter fortæller Michelle Obama, hvordan de opfatter deres hjem - Det Hvide Hus - som folkets hus, og i løbet af december har familien åbnet dørene, og i løbet af december har mere end 100.000 amerikanere været på besøg.

Og i løbet af den knapt fem minutters lange julehilsen fra Barack og Michelle Obama får også de amerikanske soldater, der er ude ved fronten, nogle ord med på vejen.

"Selv om I gør tjeneste langt væk hjemmefra, så støtter det amerikanske folk jer og jeres familier," siger han, mens man ser billeder fra præsidentens nylige besøg i Afghanistan.