Udland

Bog: Svensk konge går til sexfester

I morgen udkommer bogen "Carl XVI Gus-taf - Den motvilliga monarken". Bogen retter beskyldninger om seksuelle udskejelser mod den svenske konge. Beskyldninger som på det kraftigste er blevet benægtet af hoffet.

Men Deanne Rauscher, som er den ene af bogens tre forfattere, fastholder beskyldningerne.

Hun har brugt halvandet år på at interviewe et stort antal kvinder om deres oplevelser med kongen. Ifølge hende fortæller de samstemmende om hvordan kongen og hans venner ofte fester med unge kvinder. Flere af dem påstår, at de har haft sex med kongen.

I bogen beskrives for eksempel en "sexfest" som fandt sted efter en jagtmiddag. Her skal kongen, ifølge forfatterne, have moret sig med to kvinder samtidig.

Anonyme kvinder vil stå frem

Hvis kongen vælger at sagsøge forfatterne for bagvaskelse har Deanne Rauscher et kort i baghånden. Ifølge hende vil tre af de anonyme kvinder i så fald stå frem i offentligheden og fortælle om deres affærer med kongen.

Kong Carl Gustaf er i dag på elgjagt og vil i den forbindelse holde pressemøde klokken 16.30 i Stockholm.

Følg pressemødet på TV 2 News.