Udland

Fejrer den første gorillafødsel i 20 år

Zoologisk have i London fejrer et lille mirakel. Gorillahunnen Mjukuu har nemlig født en lille gorillaunge, og det er første gang i 20 år, at det sker i den engelske zoologiske have.

Ungen, der endnu ikke har fået et navn, blev født i tirsdags, men den lille hangorilla må nøjes med sin mor. Hans far Yeboah døde nemlig i marts.

Men på trods af sin død levede han op til forventningerne. Han var nemlig blevet transporteret til Londons zoologiske have som en partner til de tre kvindelige gorillaer, der allerede boede i den zoologiske have.

Hvis man har planer om at besøge Londons zoologiske have, skal man ikke forvente at få et glimt af det lille gorilla-mirakel. Der går sandsynligvis lidt tid før den lille unge er klar til at møde offentligheden.