Her ligger verdens 50 bedste spisesteder

Hvis du vil bruge din sommer på at få store kulinariske oplevelser, bør du blive i Europa. På den nye "verdensrangliste", hvor danske Noma ligger nummer et, er hele 34 af de bedste 50 restauranter beliggende i Europa, og syv af de bedste ti restauranter ligger i Europa.

Danmarks eneste bidrag til listen er Noma, mens vores svenske naboer har to restauranter med på listen. Hvis du til sommer tager på roadtrip i Frankrig, Spanien og Italien kan du besøge samlet 16 af verdens bedste restauranter. På den anden side af Atlanterhavet er USA topscorer med otte restauranter på listen.

De fleste restauranter er gengangere fra sidste år. Den højest placerede nyhed er således en schweizisk restaurant på plads nummer 30. 11 restauranter er nye på listen i forhold til sidste år.