Udland

Pressede medstuderende til sex med Facebook

En 18-årig amerikansk studerende fra New Berlin, vest for Milwaukee, er tiltalt for at udgive sig for en kvinde på Facebook, at få medstuderende til at sende sig nøgenbilleder og dernæst afpresse dem til homoseksuelle ydelser. Det skriver AP.

Forbrydelserne fandt angiveligt sted fra foråret 2007 og frem til november, hvor manden blev afsløret i forbindelse med en anden sag om en bombetrussel med skolen.

Ifølge anklagerne kontaktede den unge mand først de andre studerende under navnene Kayla eller Emily.

"Dyrk sex med min ven, ellers..."

Da de 18-årige så havde fået tilstrækkeligt kompromitterende materiale lokket ud af dem, skrev han igen - stadig som kvinde - at han havde en mandlig ven, der ville komme og udføre seksuelle ydelser på dem. Hvis ikke de indvilligede, ville materialet blive sendt til deres venner på internet. Når de efterfølgende mødtes, blev ofrene presset til at gå endnu længere, samtidigt med at den 18-årige filmede dem på mobiltelefon. Dermed blev nogle af ofrene presset til yderligere møder.

På den 18-åriges computer har politiet fundet mere end 300 nøgenbilleder af unge mænd.

Der er indtil videre blevet fundet 31 ofre for Facebook-krænkeren. Hvis han bliver dømt for alle tiltaler, kan han få op til 300 års fængsel.