Udland

McCain undsiges af partifæller

Mens John McCain fortsat kæmper ihær-digt for at tilsidesætte meningsmål-ingernes dom og vinde præsidentvalget, bliver han undsagt af flere fremtræ-dende republikanske partifæller. De siger, at demokraten Barack Obama formentlig triumferer.

Mitt Romney, som selv var republikansk præsidentkandidat, men ikke blev nomi-neret, konstaterer i en e-mail, at der er en "meget reel mulighed for Obama som præsident". Mailen blev udsendt på vegne af Republikanernes leder i Senatet, Mitch McConnell, som således accepterede vurderingen.

I malien opfordres modtagerne til at yde penge til McCains valgkamp.

Pessimismen hos partifællerne kommer, mens der er forlydender om, at der tilsyneladende er slagsmål i McCains lejr om, hvem der skal have skylden for et nederlag. Således peger flere anonyme McCain-medarbejdere på vicepræsidentkandidat Sarah Palin. De kalder hende for en "diva".