Tech

Guldager: Årets bedste gadget overrasker

Fem produkter har gjort sig positivt bemærket og ryddet al konkurrence til side i år.

Det var næsten ikke til at komme til for nye produktkategorier, som forbrugerne skulle forholde sig til sidste år.

Droner, virtual reality, augmented reality og wearables - en masse nye, ukendte kategorier og helt nye produkter, der ikke nødvendigvis var de bedste.

Der har været mere ro på gadgetfronten i 2017, som på mange måder har været præget af eftertænksomhed og modenhed.

I stedet for at smide om sig med nye produkter, har producenterne fokuseret på at forbedre de eksisterende. Derfor byder listen ikke på revolutionerende nyt, men produkter fra velkendte brands, hvor brugervenligheden og kvaliteten er i top.

Årets fem bedste gadgets ifølge David Guldager

 1. Apple TV

  Mere og mere tv-indhold bliver i dag leveret i 4K. Det kræver desværre både et tv og en afspiller, der understøtter 4K. Det gør Apple TV nu endelig i sin femte version. Selv om Apple TV måske ikke har fornyet sig voldsomt meget de seneste år, er det stadig dit fjernsyns bedste ven.

 2. LG OLED

  Når snakken nu falder på tv’et, er tiden heldigvis løbet fra de store klodsede og ligegyldige 3D-tv. I stedet handler det om at levere skarpe billeder hjem i din stue. Og her er standarden OLED et fremragende og fremtidssikret bud. Med dette fjernsyn har LG leveret en vaskeægte perle af et tv, der vil klæde enhver stue.

 3. Apple iPad Pro (version 2017)

  Lettere kontroversielt er iPad’en også med på listen. Det er langt fra et nyt produkt, men er i sin nyeste version kommet med en anelse mere skærm (10,5-tommer) og en mindre kant. Og det klæder produktet så meget, at den slår alt og alle inden for tablets. Hvis der er én ting på denne liste, som alle aldersgrupper ville være glad for, så er det den nyeste iPad.

   

 4. Samsung Galaxy Note 8

  Mens Apple ikke formår at få en iPhone med på listen, er det mere end passende, at Samsung får lov til at rejse sig fra batteri-fadæsen fra sidste år med den eksploderende Note 7. I dette års version har Samsung sammensat en helstøbt telefon med flot skærm og en velfungerende stylus - en pen, man bruger til at trykke på skærmen. Det er et absolut must for alle, der måske er blevet træt af æbler.

 5. Nintendo Switch

  Noget overraskende finder vi Nintendos første spillekonsol i fem år på førstepladsen. Nintendo Switch er en underlig størrelse af en hybridkonsol, der både kan sættes til tv’et og tages med på farten. For mit eget vedkommende var det ikke kærlighed ved første blik, men efter at have brugt kriminelt mange timer i selskab med først Zelda og siden Super Mario er jeg mere end solgt. Dette er årets absolut bedste gadget, som kun bliver endnu bedre med tiden.