Tech

Fem skjulte tips til Instagram: Slut med pinlige billeder

Nu er det slut med at blive tagget i billeder på Instagram, som du ikke nødvendigvis vil have på din profil.

Vi har samlet fem tricks til Instagram, der synes oplagte - men som ikke er alment kendt.

Blandt andet har du fået muligheden for at tage kontrollen tilbage over de billeder, som du er blevet tagget i. Som udgangspunkt kan alle tagge dig i billeder. Disse billeder dukker så op i en fane på din profil.

Hvis du af flere årsager ikke nødvendigvis vil have, at disse billeder ligger fremme, kan du skjule dem på din profil. Billederne er stadig til stede hos den, der har tagget dig, men de fremgår ikke længere af din egen profil.

Desuden kan du også administrere dine filtre, hvis du har favorit-filtre, du kan lære at skifte linje i billedteksten, og endelig er der et lille tip til, hvordan du udnytter Instagrams redigeringsværktøjer, uden at du nødvendigvis skal dele billederne med dit netværk.

Se hvor du finder funktionerne i videoen herover.