Tech

Hemmeligt Apple-kodenavn afsløret: 3 nye iPhones på vej

Til næste år vil Apple komme ud med hele tre nye iPhones. Den ene tegner til at blive alt det fansene har glædet sig til.

Rygterne om Apples næste iPhone er begyndt at hobe sig op og den seneste må gøre Apple-fans glade. For der vil komme hele tre iPhones, hvoraf den ene har fået kodeordet ‘Ferrari’. 

Informationer fra det koreanske analyseselskab KGI Securities slår fast, at i 2017 skal kunderne nu gøre sig klar til hele tre forskellige iPhones. 

Luksusudgaven som fans har ventet på

Udover nye og opdaterede versioner af iPhone 7 og 7 Plus (muligvis kaldet iPhone 7S/8 og 7S/8 Plus) vil der også komme en “luksus”-udgave. Telefonen går indtil videre under kodenavnet ‘Ferrari’, afslører en ny lækket rapport, skriver den kinesiske techblog cnBeta.

Ifølge rapporten vil "Ferrari"-iPhonen have mange af de ting, som fans glæder sig til. 

Blandt andet et helt nyt design, en OLED-skærm, der kan vise billederne langt skarpere og med flottere farver og endelig muligheden for at kunne lade trådløst op, som det allerede er tilfældet med Samsungs Galaxy-modeller. 

Interessant nok betyder det også, at Apple må gå væk fra deres velkendte navne-politik. Selskabet plejer normalt at påføre et S til deres opdaterede linie af iPhones, men med en ekstra iPhone, må de i gang med en ny orden. Om det så bliver tal eller et helt nyt navn må tiden vise.