Tech

Viral video får brugerne til at smadre deres iPhones

En populær video, der afslører et "hemmeligt trick" på iPhone, har fået flere til at ødelægge deres nye iPhone 7.

Den nye iPhone 7 har som bekendt droppet hovedtelefonstikket i bunden - til stor frustration for mange brugere. 

Men en video afslører, hvordan brugerne igen kan bruge deres almindelige hovedtelefoner på den nye telefon. De skal blot borer et 3,5 mm-hul i bunden på iPhone 7, der hvor det gamle hovedtelefonstik sidder. 

Det er youtuberen TechRax, der har lavet videoen som en sjov kommentar mod Apples valg om at fjerne stikket. Videoen er efterfølgende gået viralt med over 12 millioner visninger i skrivende stund. 

Flere har efterprøvet tricket

Problemet er bare, at en lille del af brugerne, der har set videoen, også har afprøvet "tricket". Kommentarfeltet under videoen på Youtube afslører, at flere brugere ikke har kunne skelne joke fra virkelighed.

- En af mine venner fortalte mig, at det virkede for ham, men min iPhone vil ikke tænde igen, efter jeg har boret hullet. Jeg tjekkede, og det var 3,5 mm boret, jeg brugte, så ingen fejl der! Hvad er der sket? Er der andre, der har det samme problem?, skriver David Iriarte.

- Er der andet, jeg skal gøret? Lyden kommer stadig ud af min telefon. Men mine hovedtelefoner passer? Er der noget jeg har misforstået? Mit bor er det samme mærke og samme størrelse, som det du brugte. Hjælp venligst, skriver brugeren karlosx8 på Youtube. 

- Jeg prøvede det og endte med at ødelægge skærmen, og nu virker den ikke… Det var virkelig mit livs største fejltagelse at se denne video, konkluderer brugeren James Ceja.

Noget kunne tyde på, at der er enkelte, der har efterprøvet tricket, mens andre blot er kørt videre på joken. 

Den eneste måde, du kan bruge dine egne hovedtelefoner i iPhone 7, er ved at bruge den medfølgende adapter. 

Hvis du stadig skulle være i tvivl - BOR IKKE HUL I TELEFONEN!