Droner, hacking og snyd: Alle kneb gælder i jagten på pokémon

Pokémon Go spillere bruger droner, hacking og andre kneb for at fange pokémon - og for at snige sig ud af at skulle bevæge sig.

Der vil altid være folk, der springer over, hvor gærdet er lavest. Det gælder især en række af utroligt dovne Pokémon Go spillere, som hellere vil blive liggende på sofaen og fange pokémon, end de vil ud i den virkelige verden og gøre det samme. 

Det skriver mediet Polygon, der skriver om 'gamer'-verdenen.

Nogle Pokémon Go-spillere forsøger nemlig at være ekstra kreative for at komme videre og frem i spillet. Blandt andet er nogle chauffører begyndt at tilbyde Pokémon Go spillere at køre dem rundt til forskellige lokationer, hvor der befinder sig pokémon. 

Tidligere på ugen kom det ligeledes frem, at en simpel grammofon kan være med til at 'snyde' spillet til at tro, at man er gået. I Pokémon Go skal man nemlig gå fem kilometer, før man kan klække sine pokémon-æg.

Men lægger man sin telefon på en grammofon og lader den dreje rundt, og rundt og rundt, så tror spillet fejlagtigt, at man til sidst er gået fem kilometer - mens Pokémon Go-spilleren i mellemtiden kan sidde og slappe af på sofaen, mens han ser gamle afsnit af 'Pokémon' på Netflix.

Snyd og droner

Ifølge Polygon fortalte en Pokémon Go-spiller tidligere på ugen om et snydetrick i Twitch, en online videoplatform for gamers. Videoen er nu fjernet fra Twitchs hjemmeside - formentlig efter flere Pokémon Go-spillere på reddit klagede over, at tricket 'ødelagde' meningen med spillet: nemlig, at man skal gå rundt og fange pokémon ude i den virkelige verden. 

Men som vi så ofte har set før, så glemmer internettet aldrig. Så selvom Twitch har fjernet videoen fra deres hjemmeside, findes der stadig beskrivelser af tricket. Tricket er muligt for Android-brugere, hvor man downloader en modificeret udgave af spillet.

Det er også muligt at fange pokémon, mens man er på stranden i det gode vejr.
Det er også muligt at fange pokémon, mens man er på stranden i det gode vejr. Foto: Youtube

Et andet trick er, at man på sin Android mobil installerer software, der snyder Pokémon Go-spillet til at tro, at man er et andet sted, end man egentlig er. 

En anden Pokémon Go-spiller satte sin telefon på en drone, hvorefter han fra sin egen have kunne 'flyve rundt' i nærheden for at finde pokémon.

Udover at finde pokémon, minder tricket også en smule om 'grammofon-tricket', da dronen kunne flyve så langsomt, at Pokémon Go-spillet opfattede det som om, at spilleren gik og dermed optjente kilometer til at klække sine æg.