Tech

19-årig pige ville spille nyt Pokémon-spil: Fandt i stedet lig i flod

Nyt Pokémon-spil blander virkelighed og spil. Det har resulteret i flere overraskende episoder.

19-årige Shayla Wiggins var gået ned til vandet. 

Hun var udstyret med en smartphone og det nye spil ‘Pokémon Go’. 

Et spil, som trækker data fra Google Maps, og hvor man bliver nødt til at bevæge sig rundt i den virkelige verden for at udforske spillets univers og fange Pokémon-dyrene. 

I spillet dukker Pokémonerne op på skærmen, når man kommer tæt nok på. 

Shayla Wiggins var på jagt efter en vand-Pokemon og var derfor søgt ned mod vandet. 

Hun havde endda forceret et hegn for at komme helt tæt på Bighorn-floden i Wyoming, USA. 

Her var det dog ikke en Pokémon, teenageren fik fat på, men i stedet et lig i floden. Det skriver flere internationale medier, blandt andre Huffington Post.  

- Jeg gik hen mod broen langs med bredden, da jeg så noget i vandet. Jeg kiggede en ekstra gang og opdagede, at det var et lig, siger hun til den lokale tv-station County 10.  

Ifølge lokalt politi er der tale om en mand, som er druknet i floden. Politiet uddyber over for County 10, at manden formentlig har været i vandet i mindre end 24 timer. 

Australsk politi: Bliv væk 

Det er ikke første gang, det nye ‘Pokémon Go’-spil har skabt virak. 

Tidligere i denne uge skrev politi- og brandstationen i Darwin i det nordlige Australien, at håbefulde Pokémon-trænere ikke behøvede komme ind for at hente deres Pokeballs, som man bruger til at fange sine Pokémoner. 

Årsagen er, at nogle af virkelighedens bygninger bliver til digitale pitstops i spillet, hvor man kan få friske forsyninger og kæmpe med andre Pokémoner. 

- Darwin politistation er måske nok et ‘Pokestop’, men vær opmærksom på, at du ikke behøver komme inden for for at få pokeballs, skriver politistationen på Facebook og fortsætter: 

- Det er også en god idé at kigge op og væk fra din telefon og til begge sider, før du krydser vejen. Den Sandshrew (populær jordtype Pokémon, red.) flytter sig ikke lige med det samme. 

'Pokémon Go' er en app, man downloader til sin iPhone eller Android-telefon. Spillet er dags dato ikke kommet til Danmark. Du kan se hvordan spillet fungerer i videoen herunder: