Slut med at solbade nøgen: Google ser alt

Google har fået skarpere øjne fra oven, som betyder, at du virkelig skal tænke dig om, inden du solbader nøgen ude i haven.

Det kan være, du allerede bruger Google Maps og Earth til at udspionere din nabos have, men det kan dog stadig være svært at få de fleste detaljer med, når du er zoomet helt ind.

Men det vil ændre sig. Google har meldt ud, at de vil gøre billederne langt mere detaljerede og skarpe, når du vælger at se satellit-billeder på tjenesterne.

Det skyldes, at de kan gøre brug af NASA nye Landsat 8-satellit, der blev sendt op i 2013. Satellitten er udstyret med et bedre og skarpere kamera, der kan fange langt flere detaljer på landjorden.

Så stor er forskellen

Forskellen mellem de gamle og nye billeder er til at se. Specielt hvis man sætter dem op ved siden af hinanden, som Google har gjort på deres blog.

Her i et eksempel over New York:

Google Maps før
Google Maps efter

Kameraet er i fuld sving med at tage billeder over hele kloden, så du kan godt begynde at glæde dig til dit nye liv som altseende fra luften.

Dog må du selv være lidt ekstra påpasselig, hvis du har planer om at solbade nøgen ude i haven denne sommer. Der kan komme en enkel satellit forbi.