Nysgerrig? Se hvad andre folk laver lige nu på Facebook

Facebook har lanceret et verdenskort, hvor du kan se, hvad folk bruger Live Video til over hele verden. Se hvordan du får stillet nysgerrigheden.

Ved årsskiftet lancerede Facebook deres Live Video til alle brugerne, så man kunne både se og sende live-video til sine venner og andre interesserede på computeren og mobilen.

Som udgangspunkt kan det være svært at navigere og finde forskellige live-videoer, da det ofte blot er videoer, der dukker op i dit feed. Men nu har Facebook gjort det betydeligt lettere at finde rundt i. 

De har åbnet live-video-oversigten op for alle brugere, som hidtil kun har været tilgængeligt for udviklerne. Det betyder, at du har fået et nyt menupunkt i venstre side under 'Apps'.

Her har du nu et punkt, der hedder 'Livevideo'. Det åbner et stort verdenskort op med en masse små blå prikker. Alle prikkerne er livevideoer fra brugere over hele kloden.

Her kan du finde alt lige fra intetsigende videoer til spændende hverdagssituationer, som eksempelvis en gidselsituation, som vi faldt over et sted i Thailand. Men sådan et eksempel er der bestemt ikke meget af.

Dog kan man sige, at indtil videre har funktionen stadig sit store gennembrud til gode, da der ikke sker det store, hvis man skal tro brugernes livevideoer. 

Men du kan selv prøve dig frem på din egen Facebook-side på computeren.