Facebook introducerer selfiestangen i virtual reality

Virtual Reality har fået sit store gennembrud i år, og Facebook har netop vist hvad det også kan bruges til.

Facebook er mere end klar på at levere virtual reality (VR) til folket. De har lanceret deres VR-briller, Oculus Rift i sidste måned og nu viser de så hvordan det kan bruges socialt, så du kan opleve det nye virtuelle univers og ikke mindst tage selfies med vennene.

Med hjælp af et par Oculus Rift briller, et webkamera og de kommende hånd-controllers kaldet Touch, kan to mennesker interagere med hinanden på trods af, at de står flere hundrede kilometer væk.

Send billedet op i luften og ud på din væg

Facebooks tekniske chef, Mike Schroepfer viste foran en fyldt sal på andendagen af selskabets udviklerkonference F8, hvordan man kan være socialt til stede i VR. Det er en vision, som Mark Zuckerberg længe har prædiket. Han holder fast i, at VR netop vil gøre det sociale medie langt mere socialt.

Hvis man skal tage udgangspunkt i publikums reaktion, da Mike Schroepfer viste hvordan man kunne rejse rundt i verdenen med VR-briller på, tage billeder og ikke mindst tage selfies med en virtuel selfiestang, så er der en fremtid i det.

Og når du så har taget det flotte selfie af dit grafiske ansigt, kan du selvfølgelig efterfølgende smide det i en virtuel postkasse, se billedet blive skudt op i skyen og efterfølgende ud på din Facebook-væg.

Vi er endnu et stykke fra at VR-turismen vælter over os, så du kan stadig nå at komme ud og opleve den virkelige verdenen. Men der er noget fascinerende i, at hvis ikke man har tiden eller pengene, så er verdenen ikke længere væk end inde i et par briller.