Tech

Teslas nye bil vil blive styret som et rumskib

Tesla fremviste lidt af deres kommende Model 3 i sidste uge, og nu har Teaslas direktør, Elon Musk, løftet sløret yderligere på Twitter.

Over 250.000 kunder har indtil videre forudbestilt den kommende Tesla Model 3, der blev annonceret i sidste uge i USA. Og mens ventetiden blot stiger og stiger for nye kunder på listen, så drypper der stille og roligt flere oplysninger ud om bilen.

Kort inden selve annonceringen kunne Teslas egen stifter, Elon Musk, selv afsløre, at annonceringen af Model 3 blot ville være den første af to events, så alle informationer ville under alle omstændigheder ikke blive lagt på bordet i første omgang.

Hvor er instrumentpanelet?

Elon Musk har så efterfølgende fulgt op med at svare på en del spørgsmål fra interesserede og nysgerrige brugere på Twitter.

Et af de mere opsigtsvækkende svar fra Elon Musk afslørede, at den "billige" Model 3 vil få et noget anderledes instrumentpanel, end hvad vi er vant til. Det vil "føles som et rumskib". 

Den prototype, der blev fremvist på scenen til annonceringen, havde underligt nok ikke et klassisk instrumentpanel, men Elon Musk sagde selv, at det vil give bedre mening efter det andet Model 3-event, der vil komme tættere op mod selve lanceringen i 2017. 

Websiden The Verge, der har prøvet bilen, har spekuleret i, om Tesla Model 3 vil blive selskabets første reelle selvkørende bil, da meget af interiøret peger mod, at chaufføren ikke nødvendigvis skal køre bilen. 

Vi ved mere om tankerne med bilen og ikke mindst, hvordan den bliver at køre, når julegave-ræset begynder at tage fart i 2017.