Snapchat kan slå Facebook med ny opdatering

Snapchat forbedrer med store skridt deres chat, der gør tjenesten til en sværvægter mod konkurrenterne.

Snapchat har sendt en opdatering ud til tjenesten, der opgraderer din chat-funktion til mere end bare lidt tekst og emojis.

Brugerne får nu muligheden for at kunne kommunikere nemmere med hinanden direkte med videobeskeder, GIFs og flere emojis.

Snapchat kalder det for Chat 2.0, og mener selv, at du på den måde meget nemmere kan få et direkte vindue til dine venners liv.

Du kan videochatte med et enkelt klik, når I begge er på samtidig, eller du kan sende en videobesked på op til 10 sekunder.

Opdateringen er ude i dag, og kan hentes til både Android og iOS.

Snapchat stiger i værdi

Med den seneste opdatering har Snapchat for længst cementeret sig selv som en tjeneste, der skal tages alvorligt af konkurrenterne.

Facebook vidste det tilbage i 2013, da de prøvede at opkøbe Snapchat for dengang imponerende 3 milliarder dollar. Og et hurtigt kig på den nye opdatering viser da også flere muligheder i chat-funktionen end det i øjeblikket er tilfældet med Facebooks Messenger. 

I dag giver det god mening, at ejeren Evan Spiegel afslog tilbuddet og i stedet fokuserede på udvidelse og forbedring af tjenesten.

For allerede et år siden var tjenesten over 20 milliarder dollar værd, og de seneste opdateringer har formentlig ikke gjort det tal mindre.