Tech

Har du en iPhone, kan du ikke leve uden disse tricks

Har du styr på de forskellige tricks, som mobilfolket har fået glæde af det sidste stykke tid. Vi har samlet de seneste fire bedste tips og tricks.

Du bruger din mobil konstant og altid, men derfor er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du kender alt til den. Vi har det seneste stykke tid lavet en del interessante og mere eller mindre ukendte mobiltricks, som vi nu samler her. 

Som det seneste trick, der er tæt på et af de smarteste vi selv har prøvet. Tricket betyder, at din iPhone vil føles langt hurtigere, da man fjerner animationerne, når man åbner og lukker apps ned. 

Kort opridset gør du sådan:

 1. Slå Formindsk bevægelse til under Indstillinger / Generelt / Tilgængelighed
 2. Slå AssistiveTouch til samme sted
 3. Ryk ikonet ned i højre hjørne og tryk på hjemknap
 4. Få nu søgefunktion frem ved at trække fingeren ned over skærmen fra midten. Så snart ikonet nede i højre hjørne hopper over det tastatur, der dukker op i bunden, skal du trykke et vilkårligt sted på skærmen, der lukker din søgning. Time det korrekt.

Der findes en del andre tricks, der kan hjælpe dig i hverdagen. Det er tips, der gør din ældre mobil hurtig igen, der giver den mere strøm og gør at du nu ikke længere misser et vigtigt opkald. 

Alt sammen noget alle vil kunne have glæde af. 

Forlæng mobilens ringetid (fungerer på alle mobiler)

 1. Åben telefonens opkalds-app, tryk på *#61# og ring op på mobilen. Nu får du informationerne frem på skærmen. Notér telefonnummeret til din telefonsvarer til næste skridt.
 2. Gå tilbage til opkalds-appen, indtast**61*0045[telefonsvarernummer]**30# og ring op.

Gør din mobil hurtig igen

 1. Hold tænd/sluk-knappen nede indtil sluk-ikonet kommer frem på skærmen.
 2. Bliv ved med at holde tænd/sluk-knappen nede, mens du nu trykker på Hjem-knappen. 
 3. Hold knapperne nede, indtil skærmen nu igen vender tilbage til din hjemmeskærm.

Få mere strøm på mobilen

 1. Slet Facebooks app
 2. Gå ind på Facebook.com på mobilens browser.
 3. Tryk på Del-ikonet og opret en genvej til hjemmeskærmen. Nu har du sparet strøm og har stadig Facebook liggende på mobilen.